Bergen

Përshkrim

Oak Natur Hazel me krehje 4-anësh Karakteri natyral i vajosur: tekstura e kursit dhe kokrriza e spikatur me ngjyra mjaft dinamike, por pa ndryshime të ashpra ngjyrash, me nyje më të mëdha. Modeli i flakës lejohet, në një shkallë të vogël. Ndryshime të mëdha në nuancë mund të ndodhin midis shiritave të parketit. Nyja: Lejohen deri në 4-5 nyje me diametër 20-25 mm për shirita, përveç nyjeve të zeza. Nyjet e çara lejohen kur korrigjohen me mbushje. Nyjet e rëna lejohen, deri në 25 mm në diametër, kur korrigjohen me mbushje. Druri i sapunit: Në thelb, nuk lejohet, por druri i sheshtë tangjencial, deri në 4-5 mm në gjerësi dhe 50 cm në gjatësi, është i lejuar.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

2200 mm × 192 mm × 14 mm