ÇANTE ERIMA

15.00

Përshkrim

Çanta Hip ERIMA është shoqëruesi i përsosur për çdo aktivitet të kohës së lirë. Ndarja kryesore e bollshme ofron hapësirë ​​të mjaftueshme ruajtjeje për sendet tuaja të rëndësishme, si kuleta dhe smartphone. Ju mund të ruani në mënyrë të sigurt sende më të vogla, si çelësat tuaj, në xhepin e veçantë të patch-it. Kështu që ju keni gjithçka në majë të gishtave tuaj. Çanta e hipit vjen me një rrip që mund ta rregulloni individualisht në mënyrë që të përshtatet në mënyrë optimale. Gjithashtu është i pajisur me një kapëse praktike për vendosje dhe heqje të lehtë.

 

MATERIALI
100% poliestër 600D

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 750915-1
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.