D3913- 10 mm

Përshkrim

Dyshemeja jonë SWISS MAJESTIC është e gjatë dhe e gjerë – bën përshtypje me vetitë e tij të jashtëzakonshme të materialit dhe pamjen natyrale të drurit të vërtetë. Kjo krijon një ambient të këndshëm në çdo dhomë dhe mund të përdoret në mënyra të ndryshme. Pjerrësia me 4 anë thekson çdo dërrasë individuale. Sipërfaqja e saj është veçanërisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe për këtë arsye është gjithashtu e përshtatshme për zona me trafik të lartë. Dyshemeja e laminuar me cilësi të lartë është e fortë dhe e qëndrueshme (klasa AC5/33). Sistemi i tij i përshtatshëm i klikimeve 5G thjeshton instalimin.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1845mm x 244mm

Dekor

Oak Sicilia

Klasa e gërryerjes

AC5