D3914- 8 mm

Përshkrim

Dyshemeja SWISS SYNC CHROME disponohet në dizajne të ndryshme. Qoftë si një version i lehtë apo i errët, dekori klasik i lisit ofron një ndjenjë harmonike të hapësirës. Zgjedhja me 4 anë kontribuon gjithashtu në një pamje autentike. Dyshemeja me cilësi të lartë është jashtëzakonisht e fortë (klasa AC4/32) dhe gjithashtu e lehtë për t’u shtruar.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 193mm

Dekor

Oak Veneto

Klasa e gërryerjes

AC4