D4202 – 12 mm

Përshkrim

Dyshemeja jonë SWISS SOLID CHROME ofron veti të shkëlqyera të materialit dhe një pamje të gjallë prej druri të vërtetë. I cili ofron një ambient të këndshëm në çdo dhomë dhe mund të përdoret në mënyra të ndryshme. Gama me 4 anë thekson çdo dërrasë të vetme. Përveç kësaj, dyshemeja ka veti antistatike. Sipërfaqja e saj është veçanërisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe për këtë arsye është gjithashtu e përshtatshme për zona shumë të përdorura. Dyshemeja me cilësi të lartë është rezistente dhe e qëndrueshme (klasa AC5/33). Sistemi i tij i përshtatshëm i klikimeve 5G thjeshton instalimin.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 193mm

Dekor

Interlaken Oak

Klasa e gërryerjes

AC5