D4491 – 12 mm

Përshkrim

Dyshemeja SWISS SOLID jep përshtypjen e një sipërfaqe druri natyral. Ekziston një shumëllojshmëri e gjerë dekoresh të vërteta prej druri, të cilat të gjitha bëjnë përshtypje me pamjen e tyre të gjallë. Zgjedhja me 4 anë nënvizon pamjen klasike të dërrasës së drurit. Dyshemeja është në harmoni me tendencat aktuale dhe përshtatet me çdo stil arredimi. Është shumë elastik (klasa AC5/33), rezistent ndaj konsumit dhe gërryerjes. Sistemi i thjeshtë i klikimeve 5G bën të mundur instalimin e shpejtë.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 193mm

Dekor

Santiago Oak

Klasa e gërryerjes

AC5