D4495 – 14 mm

Përshkrim

GRAND SELECTION ORIGIN është modeluar aq nga afër në prototipin e tij – dru i vërtetë i ngurtë dhe fshatar – saqë edhe njohësit duhet të shikojnë shumë nga afër për të vërejtur ndonjë ndryshim. Nuk duhet anashkaluar është formati tepër i gjatë prej mbi dy metrash. Kjo do të thotë që panelet tona XXL shkëlqejnë edhe vizualisht.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

2025mm x 244mm

Dekor

Sunshine

Klasa e gërryerjes

AC5