D4658 – 8 mm

Përshkrim

Me GRAND SELECTION LIBERTY ju përjetoni bukurinë dhe qëndrueshmërinë në nivelin më të lartë çdo ditë. Kjo sigurohet nga një strukturë unike e sinkronizuar, rezistencë e shkëlqyer ndaj ujit dhe klasë shumë e lartë e gërryerjes. Një dysheme për të gjitha zonat e brendshme që nuk është e pakrahasueshme.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 193mm

Dekor

Castle Oak

Klasa e gërryerjes

AC4