D6114- 8 mm

Përshkrim

Dyshemetë laminat SWISS NOBLESSE V4 me dekoret e tij të gjalla të drurit në dizajne të ndryshme hapin mundësi krijuese në dizajnin e brendshëm. Shumëllojshmëria e madhe e dekoreve nuk lë asgjë për të dëshiruar. Laminati duket në mënyrë mashtruese si dërrasat e vërteta të drurit, dhe zgavra përreth e përforcon edhe më shumë karakterin e dërrasës. Linja SWISS NOBLESSE V4 është e qëndrueshme (klasa AC4/32) si dhe rezistente ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 193mm

Dekor

Lodge Oak

Klasa e gërryerjes

AC4