D80011 – 8 mm

Përshkrim

Dyshemeja SWISS NOBLESSE V4 WIDE përcjell ndjesinë dhe pamjen e drurit. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë dekoresh me një strukturë sipërfaqeje mbresëlënëse me pamje natyrale. Panelet ekstra të gjera në 244 mm ofrojnë një pamje moderne dhe instalim edhe më të shpejtë. Përveç gjerësisë së dërrasave, sistemi i thjeshtë i klikimeve 5G gjithashtu lejon instalimin e shpejtë. Ofron qëndrueshmëri bindëse të lartë (klasa AC4/32). Është i përshtatshëm në mënyrë ideale për dhoma të përdorura intensivisht me ngarkesa të larta në dysheme.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

1380mm x 244mm

Dekor

Chevron Oak

Klasa e gërryerjes

AC4