ELEMENTAL GOALKEEPER PANTS WITH CUFFS

42.00
128140164ML
Pastro
N/A

Përshkrim

Pantallona PORTIERI TË QËNDRUESHME
Mbroni katër këndet tuaja në  ELEMENTAL GOALKEEPER PANTS WITH CUFFS. Materiali i qëndrueshëm shoqëron çdo lëvizje tuajën. Prangat janë të gjata dhe elastike për më shumë liri lëvizjeje. Falë mbushjes rezistente ndaj gërryerjes, ju jeni të mbrojtur mirë në gjunjë dhe ijë.

 

MATERIALI
100% poliester

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit:
Kujdesi: Lahet në makinë në 30°C, mos thahet në tharje, mos përdorni zbutës pëlhurash, mos zbardhni ose pastroni kimik.

Informacion shtesë

Madhësia

128, 140, 164, M, L