FANELLË ZENARI 3.0 PËR FEMRA

24.00
3638
Pastro
N/A

Përshkrim

Partneri juaj në fushë: FANELLA ZENARI 3.0 për femra. Materiali largon në mënyrë të besueshme lagështinë nga trupi dhe thahet shpejt. Përveç kësaj, fanella me një jakë të përforcuar është e qëndrueshme dhe rezistente ndaj grisjeve edhe në situata të nxehta. Përshtatja femërore ofron liri të plotë lëvizjeje. Shtresa anësore është vendosur për grumbullimin optimal të ekipit. Ndërsa printi kub në shpatull dhe në shpinë siguron një pamje në modë.

 

MATERIALI

100% poliester

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit:6301901
Kujdesi: Larë në makinë në 30°C, mos thahet në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni kimik.

Informacion shtesë

Madhësia

36, 38