HYBRID TRAINING FOOTBALL

24.50

Përshkrim

TOP I QËNDRUESHËM PER STERVITJE ME KARAKTERISTIKAT E TOPIT TË NDESHJES

 

Që nga prezantimi i tij në 2015, ERIMA HYBRID TRAINING ka vendosur standarde të reja për sa i përket qëndrueshmërisë dhe argëtimit për të luajtur. Falë sipërfaqes së saj të qepur dhe të ngjitur shtesë të bërë nga PU të fortë, ky top mund t’i rezistojë seancave stërvitore të përditshme për një kohë shumë, shumë të gjatë. Shkuma e butë me shumë shtresa dhe fshikëza e mbuluar i japin atij karakteristikat e një topi loje.

 

 

MATERIALI
100% poliuretani (PU)

 

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 719505-5
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.