MBROJTËSE FUTBOLLI EVO FLEX

27.00
SM
Pastro
N/A

Përshkrim

Fleksibilitet revolucionar. EVO FLEX bën përshtypje me materialin e tij jashtëzakonisht fleksibël. Teknologjia speciale ERIMA HASG thith çdo ndikim në maksimum. Gjithashtu për sa i përket komoditetit, sepse mbrojtësi i këmbëve pa probleme përshtatet me këmbën tuaj dhe siguron ajrim optimal falë vrimave të shumta të ventilimit. Praktike: EVO FLEX është super fleksibël dhe për këtë arsye i përshtatshëm edhe për përmasa më të mëdha. Për futbollistët që mbajnë mbrojtëse të tjera të këmbëve, për shembull madhësia L ose XL, madhësia M është e mjaftueshme këtu. Në këtë mënyrë vendosëm standarde në tendencën drejt zonave gjithnjë e më të vogla.

 

MATERIALI
100% HASG

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 7212002-M
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.

Informacion shtesë

Madhësia

S, M