MBROJTËSE GJURI PËR VOLEJBOLL

26.50
SM
Pastro
N/A

Përshkrim

Ofron mbrojtje, mbështetje dhe liri lëvizjeje. Kjo sigurohet nga amortizimi dhe forma anatomike. Mbështesat e gjurit për volejboll janë veçanërisht të qëndrueshme për përdorim të plotë në rrjetë.

 

MATERIALI
100% poliamide

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit:7401904
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.

Informacion shtesë

Madhësia

S, M