OAK Rustic

Karakteri: Shumë i ndryshueshëm në teksturë dhe ngjyrë, përmban dru sap, nyje, shirita tharjeje, model flakë. Nyja: Grupet e nyjeve janë të lejuara Druri i farës: Lejohet, deri në 1/3 e lamellës. Nuk lejohen njolla kafe vaji dhe njolla blu me origjinë metalike, lejohen njolla të tjera natyrore.

Përshkrim

Karakteri: Shumë i ndryshueshëm në teksturë dhe ngjyrë, përmban dru sap, nyje, shirita tharjeje, model flakë. Nyja: Grupet e nyjeve janë të lejuara Druri i farës: Lejohet, deri në 1/3 e lamellës. Nuk lejohen njolla kafe vaji dhe njolla blu me origjinë metalike, lejohen njolla të tjera natyrore.

Informacion shtesë

Dimensioni

2200 mm × 192 mm × 14 mm