SENZOR STAR MATCH- ÇERTIFIKUAR NGA FIFA QUALITY PRO

82.50

Përshkrim

Me SENZOR STAR Match Copernicus ju jeni të pajisur mirë për lojën tuaj të ardhshme. Topi i ndeshjes me cilësi të lartë vjen me një material të sipërm të sapo zhvilluar që, falë strukturës 3D, siguron një ndjesi të shkëlqyer të topit dhe një ndjenjë të butë loje. Binduni tani për sjelljen optimale të lojës! Për shkak të teknologjisë së ngjitur dhe pa probleme, topi është jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe shënon me thithjen minimale të ujit në shi. Ndeshja SENZOR STAR vjen me një konstruksion inovativ të panelit ERIMA 18 dhe koncept rrethor ERIMA 8, të cilat sigurojnë rrumbullakësi të përsosur. Falë fshikëzës së lateksit të karbonit brenda, ju garantohet gjithashtu një trajektore e saktë.

 

MATERIALI
100% PU

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 7192301-5
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.