SENZOR STAR PRO COPERNICUS FOOTBALL

52.50

Përshkrim

ÇERTIFIKUAR NGA FIFA QUALITY PRO

 

SENZOR STAR Pro Kopernikus bën përshtypje me vetitë e tij të shkëlqyera të lojës: Është i pajisur me PU Microfiber Underglass, i cili siguron përshpejtim të madh të topit dhe rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, ndërsa sipërfaqja e strukturuar 3D ofron një ndjesi të shkëlqyer për topin. Për rrumbullakësi të përsosur, SENZOR STAR Pro vjen me një konstruksion inovativ të panelit ERIMA 18 dhe koncept rrethi ERIMA 8. Për shkak të teknologjisë së ngjitur dhe pa probleme, futbolli është shumë i qëndrueshëm dhe bën përshtypje me thithjen minimale të ujit në shi. Falë fshikëzës së lateksit të karbonit me 8 tehe brenda, ju garantohet një rrugë e saktë fluturimi.

 

MATERIALI
100% PU

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 7192305-5
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni me tharje.