TOP VOLEJBOLLI

15.50

Përshkrim

Volejbolli i gjithanshëm vjen me një material TPU të sapo zhvilluar që e bën atë edhe më të qëndrueshëm. Kjo është arsyeja pse është e përkryer për çdo sipërfaqe – qoftë në sallën e sportit apo jashtë. Në të njëjtën kohë, është shumë i butë dhe i kapshëm, që do të thotë se përfitoni nga një ndjenjë e shkëlqyer për topin.

 

MATERIALI
100% PU

 

MË SHUMË RRETH PRODUKTIT
Numri i artikullit: 7402302-5
Kujdesi: Lani vetëm me dorë, mos lani në makinë, mos e thani në tharëse, mos përdorni zbutës rrobash, mos zbardhni ose pastroni m