VILNIUS

Përshkrim

Karakteri i cilësisë së mirë, i strukturuar, i krehur, natyral – i lyer me vaj: Karakterizohet nga nyjet dhe variacionet e theksuara të teksturës dhe ngjyrave që rezultojnë nga njollat pranë gropës. Modeli i flakës lejohet. Nyja: lejohen deri në 100 mm nyje të shëndetshme dhe të errëta – madje edhe të grupuara – lejohen në çdo shirit, deri në një diametër prej 50 – 60 mm. Nyjet e rëna janë të lejuara, deri në 40 mm në diametër kur korrigjohen me mbushje. Sapwood: Lejohet, max. 3-4 mm gjerësi dhe 20-30 cm gjatësi. Lejohen çarje, të mbushura me material special të zi. Defekte të vogla mbushëse, vrima më të vogla të formuara gjatë trajtimit të sipërfaqes pas mbushjes lejohen.

Informacion shtesë

Trashësia

Dimensioni

2200 mm × 192 mm × 14 mm